Gevonden in het magazine ‘ondernemers in Oost-Vlaanderen’: Nieuwe E-Handler was de ster van het feest

Vijf dagen feest voor 25 jaar E-Crane

Kranenfabricant E-Crane uit Adegem liet zijn 25ste verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Het bedrijf organiseerde een event van vijf dagen waarop het klanten, dealers en agenten van over de hele wereld uitnodigde. Er kwamen 1.000 bezoekers uit 21 landen. Ze kregen een rondleiding en brachten een bezoek aan de engineeringafdeling, het magazijn en het training center. De week werd afgesloten met een gala-avond op vrijdag en een groots personeelsfeest op zaterdag.

Er werd niet alleen gefeest: de ster van de ‘Demo Days’ was de nieuwe E-Handler, de EH7290 CR-D. Het is een kraan voor de verwerking van schroot, met een capaciteit van tien ton. De drie basisconfiguraties hebben een bereik van respectievelijk 26,29 en 30 meter, naar keuze op spoor of op rupsen. De kraan wordt aangedreven met een elektrische motor. Op een ‘Crane Operator Day’ kregen meer dan 50 kraanmannen de kans om de nieuwe machine uit te proberen.

artikel
Het personeel liet als verrassing een bedrijfsfilm maken met een drone.

Voor de verjaardag van E-Crane hadden de medewerkers ook een leuke verrassing voorzien voor de executive directors Lieven Bauwens en Geert Watteeuw. Ze lieten een bedrijfsfilm maken, met een drone.

Click on the text below to read the original article.

VOKA

Source: VOKA ondernemers in Oost-Vlaanderen (een maandelijkse uitgave van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen) –

Marijke Van Gysegem – Redactiecoördinator

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Newsletter signup

Follow us

E‑Crane Worldwide

Koekoeklaan 53
9991 Adegem
Belgium

Contact us

T +32 9 378 04 44

info@e-crane.com

Bureau of International Recycling
The Institute of Scrap Recycling Industries, Inc. (ISRI)