E-Crane: Een onderneming met een hart !

Sinds kort stellen we een magazijnruimte kosteloos ter beschikking van de Werkgroep ‘Kinderkankerfonds Maldegem’. Drie enthousiaste dames, Magda Vandermeersch, Linda De Croock en Marita Coddens en begeleider Geert bezochten recent E-Crane® om nadere afspraken te maken.

Ondertussen is de verhuis reeds verleden tijd en hebben hun materialen een nieuw onderkomen gevonden. E-Crane® is blij op deze manier de vrijwilligers van ‘Kinderkankerfonds Maldegem’ een duwtje in de rug te kunnen geven.

IMG_7243
fde4cd6f5c8f6a8e8066dd8689273e31
IMG_7239

Ook wij brachten een kort bezoekje aan de dames terwijl ze volop aan het werk waren. Een van de vrijwilligsters nl. Marita Coddens liet ons weten dat dit initiatief reeds 23 jaar bestaat en opgericht werd door de voorzitster, Magda Vandermeersch.

cf28595cfdea8cc3ea1f5f91c768f9db

Marita maakt al 20 jaar deel uit van deze groep en is daarbovenop zowel actief in de gezinsbond, zij is ook bestuurslid bij de ziekenzorg, gaat mee als begeleider bij ziekenzorgreizen en verzorgt ook nog de bloemen in de kerk en het ziekenhuis van Sijsele. Bloemschikken is al lange tijd een passie van Marita vandaar dat haar hobby en een goede daad de perfecte reden was voor dit vrijwilligerswerk met heel veel voldoening.

De dames genieten vooral van het sociaal contact tijdens het werk. Momenteel zijn er een 75-tal mensen actief die afwisselend gedurende verschillende uurregelingen instaan voor vrijwilligerswerk en er zijn nooit handen te veel.

Jaarlijks publiceren zij in de lokale krantjes waaronder De Meetjeslander en het Vrij Maldegem een oproep voor nieuwe vrijwilligers. Voor mensen die interesse hebben kunnen via deze weg contact opnemen met hen.

*****

Marita en haar team wensen iedereen bij E-Crane fantastische feesten toe met het belangrijkste van alles, een goede gezondheid!

*****

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Newsletter signup

Follow us

E‑Crane Worldwide

Koekoeklaan 53
9991 Adegem
Belgium

Contact us

T +32 9 378 04 44

info@e-crane.com

Bureau of International Recycling
The Institute of Scrap Recycling Industries, Inc. (ISRI)