Gevonden in lokale krant ‘De Meetjeslander’: Wereldprimeur voor E-Crane

Wereldprimeur voor E-Crane

ADEGEM – E-Crane, het kraanconstructiebedrijf uit Adegem dat ook vestigingen heeft in Nederland, Polen, de Verenigde Staten, Singapore en Indonesië en wereldwijd een sterke reputatie heeft opgebouwd in klantgerichte oplossingen voor de recyclage- en bulkindustrie, organiseerde demodagen, waarop het een wereldprimeur kon voorstellen.

Tijdens de demodagen was dé grote blikvanger de nieuwe, unieke E-Handler lijn. Geert Watteeuw en Lieven Bauwens bouwden in 25 jaar met creativiteit, durf en werkkracht een bedrijf uit dat zich één van de vaandeldragers van de Belgische industrie mag noemen.

E-Crane werd in 1990 opgericht door Geert Watteeuw en Lieven Bauwens. De beide eigenaars bouwden de onderneming geleidelijk aan uit tot specialist in het ontwerp en de productie van kranen op maat, vooral gebruikt in de havens voor het lossen en laden van bulkschepen en voor het behandelen van schroot. De jongste jaren realiseerde het bedrijf dat wereldwijd meer dan 400 medewerkers heeft, en van wie er een vijftigtal in Adegem werken, een sterke internationale expansie en richtte het ook een eigen Academy op om stagiairs, schoolverlaters, medewerkers en klanten op te leiden.

Clipboard01 (2)

Bron: De Meetjeslander

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Newsletter signup

Follow us

E‑Crane Worldwide

Koekoeklaan 53
9991 Adegem
Belgium

Contact us

T +32 9 378 04 44

info@e-crane.com

Bureau of International Recycling
The Institute of Scrap Recycling Industries, Inc. (ISRI)