Found on the web: E-Crane Group opent opleidingscentrum en nieuw magazijn

Adegem, 15 Oktober 2014

IMG_4722 (Large)E-Crane Group uit Adegem, die wereldwijd een stevige reputatie heeft verworven als bouwer van havenkranen, opende op 3 oktober in aanwezigheid van het voltallige personeel, het gemeentebestuur, de buren en externe partners een nieuw opleidingscentrum dat de naam “E-Crane Academy” meekreeg.

Het beschikt over de nodige ruimte en de noodzakelijke tools om mensen zowel intern als extern te onderwijzen in de kraanbouw. Intern is dit de ideale locatie om pas aangeworven medewerkers op te leiden doch ook om special cases de nodige aandacht te kunnen bieden tijdens extra opleidingssessies. “Ook klanten kunnen een cursus volgen, zodat ze het onderhoud zelf voor hun rekening kunnen nemen”, zeggen de Executive Directors Lieven Bauwens en Geert Watteeuw.

Naast de inwijding van het opleidingscentrum werd ook een extra magazijn, dat valt onder een aparte entiteit, genaamd,  “E-Crane Parts & Services” formeel geopend. Dit magazijn moet de groep in staat stellen om altijd over de nodige stukken te beschikken om haar product tijdig af te kunnen leveren en moet de dienst-na-verkoop nog meer optimaliseren. Praktisch wordt dit warehouse-platform gestuurd door een zelf ontwikkeld softwareprogramma.

De groep groeide de afgelopen jaren zo sterk dat ze moest werken aan de optimalisering van het aankoopbeleid, het magazijn en het logistieke beheer. Dankzij de vernieuwing is de onderneming naar eigen zeggen klaar voor de voortzetting van de internationale expansie.

Source: Made in Oost-Vlaanderen

Be social and share