Op zoek naar een boeiende gevarieerde job?

Indusign is een leidinggevende constructeur van hijswerktuigen en is wereldwijd aktief. In de Europese productievestiging te Adegem assembleren en testen we onze kranen en graafmachines. De drijvende kracht achter deze producten zijn onze enthousiaste, hooggekwalificeerde medewerkers. Door onze aanhoudende groei zoeken we voor onmiddellijke aanwerving:

Projectingenieur Hydrauliek Elektriciteit

Gesteund door een team van ongeveer 8 collegas in de engineeringafdeling en in nauwe samenwerking met de workshop manager, zal U projecten op gebied van hydrauliek en elektriciteit opvolgen, verbeteringen en optimaliseringen uitvoeren, implementeren en documenteren. U bent vertrouwd met PC en schemas hebben voor U geen geheimen. U bent industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring met een uitgesproken interesse voor zware machinebouw, hydrauliek en elektriciteit. Enige ervaring in een servicegerichte functie is een voordeel.

Vijf Service Engineers Mekaniek/Elektriciteit/Hydrauliek

Na een intense interne opleiding helpt U mee bij de assemblage, het testen en de opbouw van onze machines. Deze opbouw vereist een uitgebreide kennis van constructie, hydrauliek en elektriciteit. U wordt ook wereldwijd ingezet bij de oplevering van onze machines. Korte verblijven in het buitenland zijn mogelijk. U bent een teamplayer maar kan zelfstandig werken en problemen oplossen.U hebt enige ervaring opgedaan in een service gerichte functie.

Ons aanbod: Een zeer gevarieerde job waarbij de verantwoordelijkheden met U meegroeien. Een aangename werksfeer en een opleiding voorzien in het bedrijf. U komt terecht in een financieel gezonde en expansieve onderneming waar inzet en prestaties naar waarde worden geschat en beloond.
Stuur vandaag nog Uw c.v. naar:

indusignlogo2

Indusign NV tav. Mevr. Patricia Lippens
Koekoeklaan 53
9991 Adegem
(Tel. 09/378.04.44 – Fax. 09/378.06.45)

Łukasz-done

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Newsletter signup

Follow us

E‑Crane Worldwide

Koekoeklaan 53
9991 Adegem
Belgium

Contact us

T +32 9 378 04 44

info@e-crane.com

Bureau of International Recycling
The Institute of Scrap Recycling Industries, Inc. (ISRI)