Found on the web: FOTO + VIDEO. 25 jaar E-crane

1 juni 2015


EH day Michel WijneOp 1 april 2015 blies de Adegemse multinational E-crane 25 kaarsjes uit. Het bedrijf liet deze verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseerde vorige week onder de naam Demo Days een vijf dagen durend bedrijfsevent waarop alle klanten, dealers en agenten waren uitgenodigd. ‘We verwelkomden maar liefst 21 nationaliteiten’, vertelt bedrijfsleider Lieven Bauwens enthousiast. ‘Ook mensen uit de buurt waren welkom om een kijkje te komen nemen.’

Tijdens de Demo Days draaide alles rond de E-handler: een nieuwe kraan van E-crane voor het verplaatsen van schroot. Om kraanmannen kennis te laten maken met dit nieuwe E-crane-product organiseerde het bedrijf op zaterdag een Crane Operator Day. Als apotheose van de feestweek werd er ‘s avonds in het vernieuwde warehouse van E-crane afgesloten met een groots personeelsfeest.

DD1DD3       DD2

De medewerkers van het bedrijf hadden voor hun Executive Directors Lieven Bauwens en Geert Watteeuw een heel mooie verrassing in petto. Ze lieten namelijk met een drone een bedrijfsfilm maken. ‘Ons bedrijf werd op een unieke manier in beeld gebracht, we zijn onze mensen daar heel dankbaar voor. Dit is een prachtgeschenk. Ons team is duidelijk klaar om er nog eens 25 jaar tegenaan te gaan’, besluit Lieven Bauwens tevreden.

De volledige fotoreportage en bedrijfsfilm kan u bekijken via onderstaande link.

Bron: Nieuwsblad.be door Michel Wijne op 1 juni 2015

Be social and share