Recycling 2014

 

Tegenwoordig kan niemand er meer omheen. Recycling is een HOT item. Hierdoor is destijds de behoefte ontstaan aan een platform waar vraag en aanbod op het gebied van Recycling elkaar konden treffen en waar kennis en informatie met elkaar gedeeld kan worden. Dit was het begin van de vakbeurs Recycling. Met inmiddels 4 edities achter de rug is deze vakbeurs een begrip is de wereld van Recycling. Van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 september 2014 vindt de vakbeurs Recycling voor de 5e keer plaats in Evenementenhal Gorinchem en viert hiermee haar jubileum.

Recycling 2014 is de enige vakbeurs voor alle segmenten van de recyclingbranche. Op een zakelijke, professionele én gastvrije manier kunt u informatie uitwisselen, nieuwe contacten leggen, bestaande contacten verstevigen en bijvoorbeeld inspiratie en ideeën opdoen. Evenementenhal Gorinchem is gedurende deze drie beursdagen het platform waar u in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, ervaringen kunt uitwisselen met branchegenoten.

Dit jaar hopen wij ook u te mogen begroeten. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om editie 2014 tot een succes te maken!

 

Meer informatie op de website: http://www.evenementenhal.nl/

Categories